Сочи ли дадена чанта за жена нрава на притежателката си?

bags for women

Наясно ли сте, че една женска чанта предоставя значителна важна информация за стила и характера на притежателката и? В този случай, съществуват два типа жени – такива, отнасящи се безотговорно към своята дамска чанта и съдържанието, намиращо се в нея и тези, грижещи се много внимателно за предметите, разположени в дамската им чанта, а въпреки това се грижат и за нея и то доста хубаво!

Според анализатори, всяка дамска чанта има индивидуален характер, отражение на този, на притежателката му. Правенето на този извод е нормално като се има предвид, че по магазините има огромно количество чанти за жени, продаващи се – различни екземпляри, визия, цел, обем, функционалност, големина и т.н.

Има няколко начини и разнообразни варианти, като по тях може да се определи характера на един човек, а имайки женска чанта е именно един от начините, с който бихте могли да научите доста за дамата-собственик на конкретния модел чанта. Всичко това е възможно по 2 варианта. Първият е основавайки се на външните белези, които отбелязохме вече (визия, модел и т.н.), другия е благодарение на пълнежа намиращ се в самата чанта, във вътрешността й.

Нещата може да бъдат наредени, но могат да са и разхвърляни. Определянето на общото състояние, намиращи се вещите в конкретната чанта – подредени или разхвърлени, помага за по-лесното изучаване на темперамента, на дамата-собственик на чантата.

Интересен факт е, че в няколко западни държави, при кандидатиране за длъжност и явяване на интервю, не малко шефове имат като условие или просто по-скоро практика да желаят от кандидатките за длъжността, да разчистят цялото количество, намиращо се в дадената женска торба като на основание на откритото, те преценяват дали наистина да наемат конкретната жена или не.

Може и да е наистина трудно за вярване, но е истина, че конкретния вариант действа положително, не единствено е ефикасен, но и адски добър!

Безсъмнено това е така, защото в различните типове женски чанти, има разнообразен пълнеж. Например, в голяма част чанти съществуват продукти, купени от пазара. Друг вид дамски чанти са идеални за гримове, други само и единствено за телефон и портмоне (тъй като са малки) а съществуват доста дамски чанти, които бихте могли да намерите в немарлив вид, по-конкретно да откриете сред нещата хартийки, позлвани кърпички и др. По-точно много дреболии, показващи, че конкретната госпожа е неподредена.