Но как да го омагьосаме?

women dressesТова е любопитен въпрос, на който доста момичета и дори жени в разцвета на силите си не съумяват да отговорят.

Днес разнообразието от женски дрехи спомага на дамите да се справят в този своеобразен ребус. Женски дрешки и принадлежности, дамски панталони, женски рокли, полички, палта, шлифери, женски сака и какви ли не още дрехи и компоненти се наблюдават в шкафа на всяка една ценяща себе си дама. Действително въпросният подбор може да спомогне на дамите да завоюват сърцето на даден мъж или пък да се чувстват добре и на мястото си.

Ако желаете мъжът да ви забележи не се доверявайте на дълги дамски панталони, които са широки. В случай, че зададете въпрос на даден мъж какво точно би желал от джинси плътно по краката и по-широк панталон, той без съмнение няма да избере второто. Ако имахте възможност залагате на дънки, които са по прилепнали. Все пак ако попитаме господата какво реално харесат от джинси и къса поличка, то пак коректния отговор ще е вторият.

Факт е, че за да подмамите цялото внимание на мъжете вземете предвид простичката истина, че те се любуват на тялото на жената и ако доста от виждат от него, доста по-добре и много по-голям резултат ще имат дрехите ви над него.

Така също например е нужно да заложите на дамски поли с умалени размери или ексцентрична цепка.

Принципно нека те не бъдат твърде ексентрични. Представителите на силния пол обичат женските крачета, ето защо женски полички или къси роклички са за предпочитане, особено в парещите дни от лятото. По-късите панталонки също са секси и ви дават реална възможност да групирате разнообразни блузи с тях, туикники, както и много различни видове обувки с високо токче или може по-ниски.

Щом говорим за обувки, мъжете несъмнено не са безразлични към тях. Точно заради споменатата причина ако случайно вие сте почитател на ниските обувки, но също така пожелаете да заинтригувате господата, то е необходимо да заложите на големи токчета. Те гарантирано ще бъдат харесани на силния пол.

Съвсем друго което би могло да привлече цялото внимание към вас са блузките, като са леко отворени. Дадено деколте е в състояние да се хареса на господата, но също така ако то е твърде голямо тогава самата вие ще станете за подигравки и вместо да накарате мъжете единствено да се заглеждат във вас в захлас бихте постигнали различен резултат и лъжовно впечатление.

Вижте още: https://twiggyshop.bg/twgshp/collections/custom-collection-2